AYDEM, ADM oldu

AYDEM Elektrik Dağıtım A.Ş. 15 Ağustos 2008 tarihinde bu yana 6446 sayılı Kanun kapsamında faaliyetlerini sürdürmekteyken, aynı Kanun gereği, elektrik perakende satış faaliyetleri ile dağıtım faaliyetlerinin birbirinden ayrıştırılması...

AYDEM, ADM oldu

AYDEM Elektrik Dağıtım A.Ş. 15 Ağustos 2008 tarihinde bu yana 6446 sayılı Kanun kapsamında faaliyetlerini sürdürmekteyken, aynı Kanun gereği, elektrik perakende satış faaliyetleri ile dağıtım faaliyetlerinin birbirinden ayrıştırılması sonrasında, T.C. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) 27.03.2015 tarih ve 5527-15 sayılı Kurul kararına istinaden, AYDEM’in ticaret unvanı ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. olarak değiştirildi.

ADM yetkililerinden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada; “Şirketimizin yapısında hiçbir değişiklik olmamıştır. Yapılan unvan değişikliği, ticaret siciline tescil edilmiş ve ticaret gazetesinde yayımlanmış olup Denizli, Aydın ve Muğla illerinde elektrik dağıtım ve altyapı faaliyetleri yürüten şirketimizin ticaret unvanının kayıtlarınızda ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. olarak güncellenmesi hususunda gereğini arz ederiz.” denildi.

Bu haber toplam 312 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.