AYAZ BEBEĞİN TEDAVİ MASRAFLARI TAMAMLANDI

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan Mehtap- Sinan Ünen çiftinin, SMA Tip2 hastası bebekleri Ayaz’ın Amerika’daki tedavisi için gerekli olan 2 milyon Euro toplandı.Sinem KarakayaMuğla'nın Marmaris ilçesine yaşadıkları Antalya'dan...

AYAZ BEBEĞİN TEDAVİ MASRAFLARI TAMAMLANDI

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan Mehtap- Sinan Ünen çiftinin, SMA Tip2 hastası bebekleri Ayaz’ın Amerika’daki tedavisi için gerekli olan 2 milyon Euro toplandı.

Sinem Karakaya

Muğla'nın Marmaris ilçesine yaşadıkları Antalya'dan 2,5 yıl önce yerleşip, bir otelin muhasebe bölümünde çalışmaya başlayan Mehtap-Sinan Ünen çiftinin 22 aylık SMA Tip2 hastası Ayaz bebekleri için gerekli olan tedavi ücreti toplandı.

“Tek hayalimiz oğlumuzun yürüdüğünü görmek” diyen Ünen çifti ınstagram isimli sosyal medya hesabı üzerinden mutlu haberi verdiler. Ünen çifti “Herkese sonsuz teşekkür ederiz. Çok şükür bitti” ifadelerini kullandılar.

Öte yandan ınstagram üzerinden Ayaz Bebek için yapılan canlı yayına katılan sanatçı Gülben Ergen, “Şu mübarek geceyi o kadar güzelleştirdiniz ki çok mutlu oldum. Emek veren herkese teşekkür ederiz” dedi

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.