AVUKAT İÇİN ADLİYE'DE CENAZE TÖRENİ

Bodrum’a bağlı Turgutreis Beldesinde yaşayan Avukat Nuray Özcan evinde ölü bulundu. Yapılan otopsinin ardından Özcan için yıllarca görev yaptığı Bodrum Adliyesi’nde cenaze töreni düzenlendi.Bodrum'da yeni yılın ilk günü...

AVUKAT İÇİN ADLİYE'DE CENAZE TÖRENİ

Bodrum’a bağlı Turgutreis Beldesinde yaşayan Avukat Nuray Özcan evinde ölü bulundu. Yapılan otopsinin ardından Özcan için yıllarca görev yaptığı Bodrum Adliyesi’nde cenaze töreni düzenlendi.

Bodrum'da yeni yılın ilk günü evinde ölü bulunan 50 yaşındaki Av. Nuray Özcan için Muğla Adliyesi'nde tören düzenlendi. Havanın yağışlı olması nedeniyle tören adliye koridorunda gerçekleşirken, törene Av. Özcan’ın çocukları, Muğla Barosu temsilcileri, avukat arkadaşları ve adliye personeli katıldı.

Bodrum'un Turgutreis beldesinde yaşayan Av. Nuray Özcan’ın yılbaşı eğlencesi nedeniyle yeni yılı dışarıda karşıladığı, gece eve döndükten sonra kendisinden haber alınamaması üzerine kızı tarafından merdivenlerde ölü bulunduğu öğrenildi. 112 acil yardım ve jandarmaya bilgi verilmesinin ardından 50 yaşındaki Özcan'ın cesedi, Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bugün sabah Adli Tıp’tan cesedi alınan Nuray Özcan için Muğla Adliyesi'nde tören düzenlendi. Havanın yağışlı olması nedeniyle adliye koridorunda düzenlenen törenin ardından Av. Özcan’ın cenazesi, doğum yeri olan İzmir’e, Konacık Belediyesi’ne ait cenaze taşıma aracı ile gönderildi.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.