Avrupa’nın en iyi oteli Marmaris’te

World Travel Awards’ın 2012 yılı Avrupa’nın en iyileri ödül töreninde Türkiye 14 ödül aldı.Her yıl dünya genelinde büyük bir heyecanla beklenen ve turizm sektörünün lider markalarını belirleyen WTA (World Travel Awards)...

Avrupa’nın en iyi oteli Marmaris’te

World Travel Awards’ın 2012 yılı Avrupa’nın en iyileri ödül töreninde Türkiye 14 ödül aldı.

Her yıl dünya genelinde büyük bir heyecanla beklenen ve turizm sektörünün lider markalarını belirleyen WTA (World Travel Awards) Ödülleri’nden biri de Marmaris İlçesi’nde bulunan Angel’s Peninsula Oteline verildi.

Karia ve Likya gibi uygarlıklara başkentlik etmiş bir yörede kurulan ve Karia Bölgesinin en eski şehirlerinden biri olan ve uzun sahil şeridi, doğal güzellikleri, kültürel zenginlikleri ve tarihsel birikimiyle öne çıkan Muğla ve çevresi World Travel Awards (Dünya Seyahat Ödülleri) töreninde ödül aldı.

Turizmin Oskarları olarak kabul edilen World Travel Awards 2012 (WTA)- Dünya Seyahat Ödüllerinin verildiği Portekiz’de düzenlenen törende Marmaris ilçesine bağlı Turgut Köyünde hizmet veren Angel’s Peninsula Oteli ‘Avrupa’nın En İyi Yeni Lüks Oteli’ ve “Türkiye’nin En İyi Yeni Oteli” ödüllerine layık görüldü.

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.