Avrupalı, Bodrum’da tatil yapıyor

Travel Turkey İzmir 2014 Fuarı'na katılan Bodrum Belediye ve BOTAV Başkanı Mehmet Kocadon, Avrupa'da Bodrum'u görmeyen, Bodrum'da tatil yapmayan ülkenin kalmadığına inandığını belirtti.Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon,...

Avrupalı, Bodrum’da tatil yapıyor

Travel Turkey İzmir 2014 Fuarı'na katılan Bodrum Belediye ve BOTAV Başkanı Mehmet Kocadon, Avrupa'da Bodrum'u görmeyen, Bodrum'da tatil yapmayan ülkenin kalmadığına inandığını belirtti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan bu yıl 8. kez düzenlenen "Travel Turkey İzmir"e katılarak, Bodrum standı başta olmak üzere fuarda yer alan stantları gezdi. Turizmcilerin bir araya gelmesine imkan sağlayan Bodrum standı, ayrıca turizm profesyonellerine görüşme ve toplantı yapma olanağı da sundu.

Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum standında yaptığı konuşmada; bu önemli fuara Bodrum'u temsilen katılan tüm arkadaşlarına Bodrum halkı adına ve belediye başkanlığı görevi yanı sıra bir turizmci olarak kendi adına da teşekkür ederek, "Bodrum, herkesin kendi Bodrumunu yaşadığı bir yerdir. Onun için özellikle turizmci arkadaşlarımın yerel yönetim olarak arkalarında olmak, onların daha iyi motive olmalarını ve güvenlerini tekrar kazanmalarını sağlıyor. Bodrum Belediye Başkanı olarak bugün burada, bize destek veren tüm turizm acentalarına ve yatırımcılara teşekkürlerimi sunuyorum. 2015 yılında da Bodrum olarak tanıtım mücadelemizi asla bırakmayacağız. Bodrum'un tanıtım faaliyetlerini her an sürdüreceğiz. Özellikle ekonomik gücü yüksek ve 15-20 saatlik uçak yolculuğu ile Bodrum'a gelinebilen ülkelerden turist getirebilmek için çaba sarf ediyoruz. Avrupa'da Bodrum'u görmeyen, Bodrum'da tatil yapmayan ülke isminin kalmadığına inanıyorum. Bunun için Avrupa harici diğer dünya ülkelerine de giderek Bodrum'un kapılarını onlara açmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Otelci arkadaşlarımızla beraber otuza yakın ülkede Bodrum tanıtım çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu birlik ve beraberlik içinde uyumlu çalışmanız için teşekkür ederim. Artık Bodrum ismi, dünya turizm liginde oynayan bir takım olmuştur. Onun için bu takımın daha yükseklere çıkması ve uluslararasında dalgalanan turizm bayrağımıza birden fazla yıldız takmak, biz turizmciler olarak en önemli görevimizdir. 2015 yılının hepimize sağlık, mutluluk ve bol kazançlar getirmesini dileyerek hepinize Bodrum Belediye Başkanı olarak Bodrum halkı adına sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.