Avrupa Ligi Voleybol Finali Marmaris’te

Avrupa Erkekler Voleybol Final karşılaşmaları 13 Temmuz'da Marmaris'te yapılacak.Amiral Orhan Aydın Spor Salonu'nda Uluslararası Voleybol Hakemi ve Türkiye Voleybol Federasyonu Organizasyonlar Sorumlusu Aziz Yener ve İlçe Gençlik...

Avrupa Ligi Voleybol Finali Marmaris’te

Avrupa Erkekler Voleybol Final karşılaşmaları 13 Temmuz'da Marmaris'te yapılacak.

Amiral Orhan Aydın Spor Salonu'nda Uluslararası Voleybol Hakemi ve Türkiye Voleybol Federasyonu Organizasyonlar Sorumlusu Aziz Yener ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Kocabıyık turnuva öncesi bir basın toplantısı düzenledi.

Turnuvanın en iyi şekilde geçmesini dile getiren Aziz Yener, "Türk Milli Takımı'nın bu turnuvayı birinci olarak bitirip dünya ligine gitmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Türkiye, Çek Cumhuriyeti, Belçika ve Hırvatistan, Avrupa Ligi’nin ayaklarını tamamlayarak final için buraya gelecekler. Çekilen kura gereği Cumartesi günü Türkiye-Hırvatistan, Belçika-Çek Cumhuriyeti ile eşleşti. Pazar günü de kaybedenler üçüncülük-dördüncülük maçı, kazananlar birincilik-ikincilik maçı yapacaklar” dedi.

13 yıl önce yapılan Amiral Orhan Aydın Spor Salonu'nun ilk kez böyle büyük bir organizasyona ev sahipliği yaptığını ifade eden Gençlik Spor Müdürü Ahmet Kocabıyık, "Bu Marmaris'e alınabilecek en üst düzey organizasyondu. CEV ve Voleybol Federasyonu bu konuda çok titiz davrandı. 2-3 aydır bu proje üzerinde sürekli plan ve programlar yapılıyor. Geleceğin Spor Kenti Marmaris ile birlikte biz, spor organizasyonlarına alışık bir ilçeyiz. Bu organizasyonu Marmaris'e almayı başardık” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.