Avenue Bodrum 3 milyon ziyaretçi bekliyor

Bodrum'da yatırımını Türkmenoğlu İnşaat’ın gerçekleştirdiği, kiralama ve yönetimini Avmmfi Partners’ın yaptığı Avenue Bodrum AVM, hizmete başladı.Sade bir törenle açılan yeni AVM nin hizmete girmesinde arazi sahibi...

Avenue Bodrum 3 milyon ziyaretçi bekliyor

Bodrum'da yatırımını Türkmenoğlu İnşaat’ın gerçekleştirdiği, kiralama ve yönetimini Avmmfi Partners’ın yaptığı Avenue Bodrum AVM, hizmete başladı.

Sade bir törenle açılan yeni AVM nin hizmete girmesinde arazi sahibi Salih Uslu, babası Aral Uslu, yatırımcı Halikarnas Gayrimenkul Vedat Türkmen ve Harun - Haluk Küre, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin, Jandarma Komutanı Albay Hakan Demirörs, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, İlçe Emniyet Müdür Yardımcı Kazım Taşbaş, Avmmfipartners Yön. Kurulu Üyesi Tarkan Ander ve AVM Müdürü Dilek Kurt’un katılımlarıyla açıldı.

Avenue AVM Bodrum ve çevre beldeler öncelikli olmak üzere yıl boyunca 3 milyon ziyaretçi ve 50 milyon euro ciro hedeflediği öğrenildi. Çok sayıda ziyaretcinin açılış günü ziyaret ettiği AVM içeriside çok sayıda ünlü marka bulunuyor. Kültür merkezininde bulunduğu alış veriş merkezi Turizm sezonunu 12 aya taşımak istendiği de yönetim tarafından bildirildi.

Avenue Bodrum AVM yönetiminden yapılan yazılı açıklamada ”3 gün süreceği bildirilen açılış kutlamaları, Emir Ersoy Projecto Cubana performansları ve pop müziğe kattığı Latin ezgileri ile Avenue Bodrum AVM sahnesinde ziyaretçilerimize müzik karnavalı yaşatacak. Açılışın ikinci gününde ise yine saatler 20:00’yi gösterdiğinde DJ Can Hatipoğlu, Quartet&Groove Gang performansı ile ziyaretçiler dansa davet edecek. Avenue Bodrum AVM’de eğlence 2 Haziran Pazar günü saat 20:00’de başlayacak olan ünlü tiyatrocu Metin Zakoğlu’nun stand up gösterisi ve Akustik Funny Band ‘in performansı ile devam edecek. Çocukların sevgilisi Pepee, muhteşem gösterisiyle 1 ve 2 Haziran tarihlerinde Bodrum’da İlk kez birbirinden eğlenceli şarkılar ve sürpriz interaktif oyunları ile ziyaretçilere keyifli saatler geçirtecek. Yaz sezonu boyunca görkemli etkinlik ve konserlere imza atacak olan Avenue Bodrum AVM, 22 Haziran 2013 akşamında Gülşen ve Ozan Çolakoğlu’nu Bodrumlularla buluşturacak”açıklamalarında bulundu.

Avenue Bodrum AVM açılışı öncesinde açıklama yapan Avmmfi Partners Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Yurdum; “15.000 m2 kiralanabilir alanıyla yaklaşık 500 kişiye istihdam sağlayacak olan Avenue Bodrum AVM’yi yüzde100 doluluk oranı ile açıyoruz. Türkiye’nin lokomotif illerinin yanı sıra sezonluk gibi görülen bir beldeye ulusal ve uluslararası markaları getirmiş olmanın heyecanını yaşamaktayız. Yılda 3 milyon ziyaretçi ve 50 milyon euro ciro hedeflediğimiz alışveriş merkezi için en büyük amacımız, beldeye getirdiğimiz yeni markalar ve exclusive mağazacılık konsepti ile yıl boyunca Bodrum’u sosyal yaşam merkezi haline getirmek” dedi.

Bodrum’da 4 mevsim yaşanacak

Avenue Bodrum Avm Genel Müdürü Dilek Kurt yaptığı konuşmada Bodrum artık 4 mevsim yaşanacak” diyerek sözlerine şu şekilde devam etti; “Cadde ve Bodrum evleri konseptine sahip Avenue Bodrum AVM içinde yer alan tüm mağazalar “Exclusive Consept” anlayışı ile konumlandırıldı. AVM’nin hem fiziksel yapısı hem de etkinlik ve aktivitelerimiz ile sadece yaz aylarında değil yılın on iki ayı boyunca alışveriş, eğlence, aktivite, kültür-sanat, yeme içme kompleksleri ile ziyaretçilerimize farklılığımızı hissettireceğimize inanıyoruz”dedi.

Bu haber toplam 636 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.