Avcılar çekilişe katıldı

Fethiye Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği’nin geleneksel hale getirdiği 7. hediye çekilişi dernek binasında yapıldı.  Derneğe kayıtlı 549 kişiden 41 avcıya kura ile çeşitli hediyeler dağıtıldı. İlk kurayı...

Avcılar çekilişe katıldı

Fethiye Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği’nin geleneksel hale getirdiği 7. hediye çekilişi dernek binasında yapıldı.  Derneğe kayıtlı 549 kişiden 41 avcıya kura ile çeşitli hediyeler dağıtıldı. İlk kurayı Fethiye Belediye Başkan Vekili Besir Pehlivan'ın çekmesiyle başlayan çekilişte başta 2 adet av tüfeği olmak üzere av malzemeleri hediye edildi.

549 üyesinin bulunduğu Fethiye Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği’nde geleneksel hale gelen hediye çekilişinin 7.si gerçekleşti. Fethiye Belediye Başkan Vekili Besir Pehlivan'ın da katıldığı hediye çekilişinde, derneğe kayıtlı avcılar arasından 41 avcıya kura ile çeşitli hediyeler dağıtıldı. Başta 2 adet av tüfeği olmak üzere av malzemelerinin hediye edildiği çekilişte dernek hakkında bilgilerde verildi. Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği Başkanı Ali Yörük'ün yürüttüğü kurada ilk çekilişi, Fethiye Belediye Başkan Vekili Besir Pehlivan gerçekleştirdi. Vekil Pehlivan'ın kurada çektiği isim, birinci sıra hediyesi olan av tüfeğine sahip oldu.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.