Atletizm Antrenör Kursu başladı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından ortaklaşa olarak düzenlenen Atletizm Antrenör Kursu Menşete’de başladı. 16 Ağustos tarihinde başlayan kurslar 27 Ağustos tarihinde...

Atletizm Antrenör Kursu başladı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından ortaklaşa olarak düzenlenen Atletizm Antrenör Kursu Menşete’de başladı. 16 Ağustos tarihinde başlayan kurslar 27 Ağustos tarihinde sona erecek.

Bu çerçevde, Atletizm Federasyonu Eğitim Kurulu Başkanı ve İAFF Çocuk Atletizmi Koordinatörü Necdet Ayaz, Erzincan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Görevlisi ve Atletizm Federasyonu Eğitim Kurulu Üyesi Sibel Tetik, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Atletizm Federasyonu Eğitim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Mehmet Bayansalduz ve Spor Yazarı, TRT Futbol Yorumcusu ve İAFF Çocuk Atletizmi Medya Kurulu Üyesi Nezir Önal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz’ı ziyaret ederek karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulundu.

10 gün boyunca 150'den fazla kişinin katılacağı etkinlik hem ülke sporu hem de Muğla spor turizmi için faydalı olacağını söyleyen İl Müdürü Serkan Öçalmaz, bütün branşların temelinin atletizm olduğunun ve gereken ilgiyi göstermek zorunda olduğumuzu belirtti.

Bu haber toplam 162 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.