Atık malzemelerden heykel sergisi

Muğla’da açılan katı atık malzemeler kullanılarak yapılan “SMS Heykel' sergisi görenleri şaşırttı.Muğla Güzel Sanatlar Fakültesi'nde eğitim gören 3 öğrencinin Midtown Alışveriş Merkezi’nde açtığı ‘SMS Heykeli’...

Atık malzemelerden heykel sergisi

Muğla’da açılan katı atık malzemeler kullanılarak yapılan “SMS Heykel' sergisi görenleri şaşırttı.

Muğla Güzel Sanatlar Fakültesi'nde eğitim gören 3 öğrencinin Midtown Alışveriş Merkezi’nde açtığı ‘SMS Heykeli’ sergisi öğrencilerin kendi isimlerinin baş harflerinden oluşuyor. Savaş Karabacak, Mürsel Argunağa ve Saim Cem Arıkan, ‘SMS Heykel’ sergisini birçok şehirde sanatseverler ile buluşturmayı planlıyor. Sergiyi gezen sanatseverler, eserler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hurdaya ayrılmış motor parçaları ve sanayi artıklarından yapılan eserlerin yer aldığı sergide, araba parçaları ile yapılan tripod kamera yoğun ilgi gördü. Zurna çalan adam, saksafon, gitar ve insan kolu ise sergide ilgi gören diğer eserler oldu.

Muğla Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü 4. sınıf öğrencisi Mürsel Sayguner, yaptıkları heykellerin hepsini katı atık malzemelerden yaptıklarını belirterek, “Kameradan gitara, saksafon ve birçok katı atık malzemelerinden oluşuyor sergimiz. Kamera ve tripodu tamamen motor parçalarından yaptım. Fiilen, amasör ve çeşitli otomobil parçalarından oluşuyor” dedi.Sergi, 13 Nisan’a kadar gezilebilecek.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.