Atıcı’nın acı günü

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı’nın annesi Ummuhan Atıcı (83) vefat etti. Bir süreden bu yana rahatsız olan ve tedavi gören Atıcı, verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Ummuhan Atıcı’nın naşı ikindi namazına...

Atıcı’nın acı günü

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı’nın annesi Ummuhan Atıcı (83) vefat etti. Bir süreden bu yana rahatsız olan ve tedavi gören Atıcı, verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Ummuhan Atıcı’nın naşı ikindi namazına müteakip Milas 2. Gümüşkesen Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Milas Şehir Mezarlığı’na defnedildi.

Cenaze namazına Milas Kaymakamı Bahattin Atçı, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal, Milas Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Celal Devrim, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enver Tuna, AK Parti Milas İlçe Teşkilatı Başkanı Bülent Demir ve AK Parti Milas İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Yönetim Kurulu üyeleri, daire amirleri, İlçe Tarım Müdürlüğü personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.