“Atatürk’ün partisi CHP, proje partisi oldu”

Vatan Partisi Muğla Milletvekili Adayları Mustafa Güleç ve Aydın Çetin, CHP’ye ağır bir eleştiride bulunarak, “ Atatürk’ün kurduğu parti CHP, bir proje partisi oldu” dediler.Vatan Partisi Muğla milletvekili adayları Mustafa...

“Atatürk’ün partisi CHP, proje partisi oldu”

Vatan Partisi Muğla Milletvekili Adayları Mustafa Güleç ve Aydın Çetin, CHP’ye ağır bir eleştiride bulunarak, “ Atatürk’ün kurduğu parti CHP, bir proje partisi oldu” dediler.

Vatan Partisi Muğla milletvekili adayları Mustafa Güleç ve Aydın Çetin, Milas’ta bir dizi program çerçevesinde ziyaret ve partililerle buluşma etkinlikleri gerçekleştirdi. İlk olarak Vatan Partisi Milas İlçe Örgütünde partilileri ile buluşan Vatan Partisi Muğla Milletvekili Adayı Mustafa Güleç ve Aydın Çetin gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Adaylar adına partililerini seslenen Mustafa Güleç, "Biliyorsunuz Türkiye 7 Haziran’da seçimlere gidiyor. Bu seçimler şimdiye kadar alışagelmiş seçimlerin dışında. Şu özelliği var. Artık ülkemiz bölücü terör örgütünün İmralı’da ki başıyla vapurlara binerek gidip gelme işini son bulmasını istiyoruz. PKK terör örgütünü meclise taşıyıp, Meclis'te bu işi çözmek istiyorlar. Esas kafalarındaki proje bu. Bu da PKK’nın partisi olan HDP’nin meclise taşınmasıdır. Bu bir tuzaktır. Lozan’da İsmet İnönü’nün önüne konulan Sevr Antlaşması yırtıp atıldı. Türkiye Cumhuriyeti bu devleti bu oyunu bozdu. Masada çözemediler, silahla da çözemediler. O zaman bunu başaramadılar şimdi tekrardan önümüze koyuluyor. Sadece bizim önümüze de değil, tüm Ortadoğu’nun önüne koydular. Irak’ı böldüler. Suriye’yi karıştırarak iç çatışmanın içine sokmaya çalıştılar. İran’ı bölmek istiyorlar ve Türkiye’yi bölmek istiyorlar. Bunun içinde sizi silahla bölmek istemiyoruz teslim olun bu işi masa başında bitirelim diyorlar. CHP yani Atatürk’ün partisi bu projeye dahil edildi. Türkiye’yi bölme projesinin içinde. Açık açık CHP’nin üst yöneticileri bunu söylemektedir. Diyorlar ki HDP’nin barajı aşmasını seviniriz. Düşünün 'Bir terör örgütünün partisinin barajı geçmesine seviniriz' diyorlar. Bunun anlamı şudur. 'Seçimden sonra bunları barajı aştıralım birlikte hükümet oluruz' diyorlar. Zaten Kılıçdaroğlu, AK Parti’ye sitem ediyordu. Bizi bu proje alın diyorlardı. Vatan Partisi bu süreci bozacaktır. Bozmak zorundayız. Türkiye olarak bozmak zorundayız” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından partiye yeni katılan parti üyelerine rozet takılmasının ardından Milas’ta bulunan Sivil Toplum Örgütleri ziyaret edildi.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.