Atatürk’e benzerliği şaşırtıyor

Milas’taki 29 Ekim cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliklerine katılan Necdet Bardak’ın Atatürk’e benzerliği şaşkınlık ve hayranlık uyandırıyor.29 Ekim kutlamaları kapsamında Milas Belediyesi organizasyonunda ilçeye gelen...

Atatürk’e benzerliği şaşırtıyor

Milas’taki 29 Ekim cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliklerine katılan Necdet Bardak’ın Atatürk’e benzerliği şaşkınlık ve hayranlık uyandırıyor.

29 Ekim kutlamaları kapsamında Milas Belediyesi organizasyonunda ilçeye gelen temsili Atatürk canlandırması gerçekleştiren Nejdet Bardak, Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti. 28 Ekim de ilçeye gelen Nejdet Bardak, 29 Ekim akşamı Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın eşliğinde Cumhuriyet Yürüyüşü’ne katıldı. Halktan büyük ilgi alan Bardak, yürüyüş sonrası Atapark’ta Sarı Zeybek oynadı. Sarı Zeybek oyunu ile Atapark’ı dolduran binlerce vatandaşı hayran bırakan ve tüm yurtta temsili Atatürk canlandırması ile bilenen Necdet Bardak ilçeden ayrılmadan önce Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti. Bardak, ziyaretinde Milas’ı çok sevdiğini ve belediyenin göstermiş olduğu misafirperverlikten son derece memnun olduğunu ifade etti.

Başkan Tokat’ta Nejdet Bardak’a teşekkür ederek, “Kendisine birçok belediyeden 29 Ekim için davet olduğu halde, bizim davetimizi kabul edip ilçemize geldi ve Milaslılarla buluştu. Kendisi ile tanışmak bizim için büyük mutluluktur” dedi.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.