Atatürkçü Düşünce Derneğinden Kermes

Atatürkçü Düşünce Derneği Muğla Şubesi öğrencilere burs imkânı sağlamak amacıyla kermes düzenledi. Muğla Açık Pazar Yeri önünde düzenlenen kermes vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.Atatürkçü Düşünce Derneği...

Atatürkçü Düşünce Derneğinden Kermes

Atatürkçü Düşünce Derneği Muğla Şubesi öğrencilere burs imkânı sağlamak amacıyla kermes düzenledi. Muğla Açık Pazar Yeri önünde düzenlenen kermes vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Atatürkçü Düşünce Derneği Muğla Şubesi Başkanı Burak Erbay kermese katılan ve destek veren herkese teşekkür etti. Erbay; "Atatürkçü Düşünce Derneği Muğla Şubesi olarak Cumhuriyet düşmanlarının maalesef ülkeyi yönettiği bir ortamda mücadelemizi her aşamada sürdürmeye devam ediyoruz. 30 Ağustos'ta meydanlardayız, 29 Ekimlerde meydanlardayız, 19 Mayıslarda meydanlarda olarak milli bayramlarımızı kutlamaya devam edeceğiz. Şimdi de Atatürkçü Düşünce Derneği Muğla Şubesi olarak bir kermes düzenledik. Burada da elde edeceğimiz gelirle öğrencilerimize katkı vermek, derneğimizi yaşatmak için bu kermesi düzenledik. Gençlerimize, öğrencilerimize burs imkânı yaratmak için bu etkinliği düzenledik. Katılan destek veren tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.