Atatürk Yol Koşusu yapıldı

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen 27 Aralık Atatürk Koşusu’na bu yıl da yoğun bir katılım gerçekleşti. 8 kategoride yapılan koşulara yaklaşık 200 sporcu katıldı.Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 94’üncü...

Atatürk Yol Koşusu yapıldı

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen 27 Aralık Atatürk Koşusu’na bu yıl da yoğun bir katılım gerçekleşti. 8 kategoride yapılan koşulara yaklaşık 200 sporcu katıldı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 94’üncü yılı nedeniyle düzenlenen ‘Atatürk Büyük Yol Koşusu’ Muğla’da da yapıldı. 8 kategoride yapılan koşuya büyük ilgi gösterilirken, Muğla Merkez, Dalaman, Bodrum ve Fethiye’den de sporcular katıldı.

Büyük Atatürk Yol Koşusu, Düğerek mahallesi eski ulaşım yolunda gerçekleşti. Küçük kızlar 1200 metre yarışında ilk üç sırayı Özlem Başaran, Gamze Turgut ve Gaye Şahan, Küçük Erkekler 1500 metre yarışında birinci Feray Çelik, ikinci Talha Köse ve üçüncülüğü de Umut Göçmen aldı. Yıldız Kızlar 2 bin metre kategorisinde Esra Direntepe birinci, Melisa İnci ikinci ve Kardelen yıldız üçüncü olurken, Yıldız Erkekler 3 bin metre yarışında Sergen Kaya birinci, Ümit Güler ikinci ve Enes Yusuf Ateş üçüncü oldu.

3 bin metre Genç Kızlar yarışında Dilşah Kurt birinci, Elif Tanrıverdi ikinci ve Buse Dönmez üçüncü, 5 bin metre genç erkekler kategorisinde ise Tolga Tongül birinci, Hüseyin Çakar ikinci ve Turgut Yılmaz üçüncü oldu.

Günün son yarışı olan veteranlar yarışında ise bayanlarda Gazeteci Yaşar Anter’in eşi Fatma Anter birinci, Gönül Babayiğit İrez ikinci, Sülay Serger Solmaz üçüncü oldu. Veteranlar erekler kategorisinde ise Doğan Haber Ajansı Bodrum temsilcisi Yaşar Anter birinci, Alican Azizoğlu ikinci ve Kubilay Öcal üçüncü oldu. Büyük Atatürk Yol Koşusunda dereceye girenlerin ödüllerini Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Atletizm Muğla İl Temsilcisi İsmail Emel Zeynioğlu ve diğer yetkililer tarafından verildi.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.