Atatürk Stadı gece maçlarına hazır

Muğla Atatürk Stadyumunda gece maçları için ışıklandırma çalışması bu ay sonunda tamamlanıyor. Ayrıca, stadın çim zemini de yeni alınan iki araç ile bakıma alındı.Muğla’da Fethiye’den sonra Muğla Atatürk stadı da...

Atatürk Stadı gece maçlarına hazır

Muğla Atatürk Stadyumunda gece maçları için ışıklandırma çalışması bu ay sonunda tamamlanıyor. Ayrıca, stadın çim zemini de yeni alınan iki araç ile bakıma alındı.

Muğla’da Fethiye’den sonra Muğla Atatürk stadı da gece maçları için ışıklandırması tamamlanmak üzere. 4 ayrı noktaya dikilen stad ışıklandırma direklerinin elektrik panolarının bu ay sonuna kadar takılarak gece maçlarına hazır hale getirileceği açıklandı.

Mayıs ayında başlayan stad ışıklandırmasının bu ay sonunda tamamlanacağını açıklayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürdü Bekir Çeker, il genelinde yaptıkları tesisleşme atağında Muğla’nın Cumhuriyet tarihinde en büyük tesisleşme hamlesi olarak gördüklerini söyledi. Tesisleşmenin yanında mevcut spor tesislerinde de bakım onarım çalışmalarını yürüttüklerini hatırlatan Çeker, Muğla Atatürk stadının gece maçlarına oynamaya elverişli hale getirmek için ışıklandırma çalışmalarında sona geldiklerini açıkladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Çeker, “Mayıs ayı başlarında Atatürk stadında gece maçları oynanmasını sağlamak için ışıklandırma çalışması için çalışmalara başladık. Şu anda direkler dikildi ve elektrik panolarının takılması kaldı. Işıklandırma çalışmasını bu ay sonuna kadar tamamlayarak gece maçları için Atatürk Stadını hazır hale getireceğiz. Gece maçları için uygun hale gelen mevcut stadyumun tribünlerinin de yenilenerek stadyumun bulunduğu alanda seyirci kapasitesi de arttırılabilir. Muğlaspor’un daha üst liglerde oynaması bizi mutlu edecek. Stadyum bu hali ile birçok üst düzey liglerdeki karşılaşmaları ev sahipliği yapabilir” dedi.

Atatürk stadyumunun çimlerinin de bakıma alındığını belirten Çeker, “Atatürk stadyumunun çimlerinin bakımı için 2 yeni araç hizmete sokuldu. Çim sahalar bu araçlar ile Avrupa’daki sahalar gibi özel bakıma alınacak. Bu çalışmalarımız ile Atatürk stadyumu büyük ölçüde revize edilecek” dedi.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.