Atatürk Köprüsü Şenliği

Dalaman Çayı üzerinde bulunan tarihi Atatürk Köprüsü’ nün korumaya alınıp restorasyon yapılması için 2010 yılında Ege Yolcu Dergisi’nin başlatmış olduğu “Atatürk Köprüsü Dostluk ve Özlem Bahar Şenliği” ne, 2011...

Atatürk Köprüsü Şenliği

Dalaman Çayı üzerinde bulunan tarihi Atatürk Köprüsü’ nün korumaya alınıp restorasyon yapılması için 2010 yılında Ege Yolcu Dergisi’nin başlatmış olduğu “Atatürk Köprüsü Dostluk ve Özlem Bahar Şenliği” ne, 2011 yılında Dalaman ve Ortaca Belediyeleri de dahil olmuştu. Bu etkinlikler sonunda tarihi köprü Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu tarafından tarihi eserler statüsüne alınıp, 13. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından restore edilmişti.

Bu yıl 5.si yapılacak olan “Atatürk Köprüsü Dostluk ve Özlem Bahar Şenliği” 18 Mayıs Pazar günü yine Dalaman Çayı üzerinde bulunan tarihi Atatürk Köprüsü yanında yapılıyor. Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz ve Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Ege Yolcu Dergisi’nin dört yıl önce başlatmış olduğu organizasyona bu yılda destek vereceklerini belirterek Dalaman ve Ortaca halkını 18 Mayıs’ta ki halk pikniğine tüm vatandaşları davet ettiler.

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.