Atatürk Köprüsü 4. Bahar Şenliği yapıldı

Muğla’nın Dalaman Belediyesi, Ortaca Belediyesi ve Ege Yolcu Dergisi’nin ortaklaşa düzenlediği, “Atatürk Köprüsü 4.Dostluk ve Özlem, Bahar Şenliği 26 Mayıs Pazar günü tarihi Atatürk Köprüsünün yanındaki alanda yapıldı. Sabah...

Atatürk Köprüsü 4. Bahar Şenliği yapıldı

Muğla’nın Dalaman Belediyesi, Ortaca Belediyesi ve Ege Yolcu Dergisi’nin ortaklaşa düzenlediği, “Atatürk Köprüsü 4.Dostluk ve Özlem, Bahar Şenliği 26 Mayıs Pazar günü tarihi Atatürk Köprüsünün yanındaki alanda yapıldı. Sabah saatlerinde başlayan etkinliğe, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, CHP İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şenlik için Dalaman ve Ortaca Belediyeleri tarafından alana ücretsiz araç kaldırılırken, birçok vatandaş piknik havasında şenliğin tadını çıkarttılar.

Motorcuların geçişleri ve Halk oyunları gösterilerinin sahlendiği şenlikte esas ilgiyi ise büyüklerin yaptığı yarışlar gördü. Yoğurt yeme, elma yeme, halat çekme ve bilek güreşi yarışları büyük heyecana sahne olurken, izleyenlerin eğlenceli dakikalar yaşamasına neden oldu.Şenliğin sonunda İstanbul Arabesgue Project grubu bir konser verdi.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.