Aşure etkinliğinde buluştu

Marmaris Zile ve Köyleri Dayanışma Derneği tarafından geleneksel aşure etkinliklerinin dördüncüsü gerçekleştirildi.Marmaris'te bu yıl dördüncüsü düzenlenen aşure günü Beldibi Kapalı Pazar Yerinde gerçekleştirilen etkinlik...

Aşure etkinliğinde buluştu

Marmaris Zile ve Köyleri Dayanışma Derneği tarafından geleneksel aşure etkinliklerinin dördüncüsü gerçekleştirildi.

Marmaris'te bu yıl dördüncüsü düzenlenen aşure günü Beldibi Kapalı Pazar Yerinde gerçekleştirilen etkinlik şenlik havasında geçti. Aşure gününe Ak Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, CHP Marmaris İlçe Başkanı Candan Yürekli, Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli, Marmaris Belediyesi Başkan Yardımcısı Halil Gökovalı ve çok sayıda davetli katıldı.

Marmaris Zile ve Köyleri Dayanışma Derneği Başkanı Coşar Akman, bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdikleri aşure gününe yaklaşık 600 kişinin katıldığını belirtti. Akman, "Bu günler bir araya gelmemize vesile olan güzel günlerdir. Bizim derneğimizin hedefleri arasında arkadaşlarımızla bir araya gelerek kendi memleketimizde okuyan başarılı çocuklarımıza burs verebilmektir. Elimizden geleni yapmak için bütün çabayı sarf etmeye çalışıyoruz. Buradaki çalışmalarımızla da memleketimize katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu günde bizi yalnız bırakmayan herkese de çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.