ASKF'den hokeycilere ödül

Başarıdan başarıya koşan ve Milli Takımlara sporcular veren Muğla İl Özel İdare Hokey Takımı’na Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından Yılın Takımı kategorisinde ödüle layık görüldü. Hokey Takımı...

ASKF'den hokeycilere ödül

Başarıdan başarıya koşan ve Milli Takımlara sporcular veren Muğla İl Özel İdare Hokey Takımı’na Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından Yılın Takımı kategorisinde ödüle layık görüldü. Hokey Takımı Antrenörü ve Sporcuları ödüllerinin CNS tesislerinde düzenlenen bir törenle aldılar.

2012-2013 sezonunda takım sporlarında en başarılı branşı  olarak kabul edilen 4 Ulusal Türkiye Şampiyonasında İlk 3 dereceyi elde eden, Milli Takımlara 5 sporcu Milli Takım Kamplarına 3 sporcu gönderme başarısını yakalayan Hokey Branşı da ödül verilen branşlar arasındaydı. Muğla Özel İdare Spor Kulübü ve 18 Yaşaltı Milli Takımının başarılı kalecisi Meltem Çelik 2 kez Türkiye’nin En İyi kalecisi, 1 kez Balkanların En iyi Kalecisi ödülünü aldıktan sonra Muğla ASKF tarafından da Yılın En Başarılı Sporcusu ödülünü alırken, Antrenör Serkan Şen ise Yılın En Başarılı Antrenörü ödülüne layık görüldü. Muğla ilinde Hokey branşını başlatan ve Muğla’yı Türkiye’de Hokey Branşında Ekol haline gelmiş 3-4 ilinden biri haline getiren Muğla Hokey Takımları Antrenörü Serkan Şen ve Hokey Milli Takımlarının en genç yaştaki kalecisi Meltem Çelik'in ödüllendirilmesi Muğla Hokey camiasında büyük sevinç uyandırdı.

Antrenör Serkan Şen, 2012 yılında Hokeyde başlattıkları ivmeyi önümüzdeki yıllarda da sürdürmek istediklerini bunun içinde haftanın 6 günü, günde 3 saat bıkmadan usanmadan çalıştıklarını söylerken, bu başarılarda büyük emeği olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker'e ve Muğla İl Özel İdaresindeki bütün yöneticilere ve fedakar sporculara teşekkür etti.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.