Asker Adaylarının gezisi ölümle sonuçlandı

Fethiye’de 2 asker adayının 3 arkadaşı ile birlikte çıktıkları araç gezisi ölümle sonuçlandı. Şarampole yuvarlanan ve hurdaya dönen araçta adeta can pazarı yaşandı.Fethiye’de, askere gidecek iki genç ve arkadaşlarının...

Asker Adaylarının gezisi ölümle sonuçlandı

Fethiye’de 2 asker adayının 3 arkadaşı ile birlikte çıktıkları araç gezisi ölümle sonuçlandı. Şarampole yuvarlanan ve hurdaya dönen araçta adeta can pazarı yaşandı.

Fethiye’de, askere gidecek iki genç ve arkadaşlarının bulunduğu aracın devrilmesi sonucu ağır yaralanan genç kız hayatını kaybetti. Sağlık durumu ağır olan asker adayı Hüseyin Saraçoğlu da Antalya’ya sevk edildi.

Kaza, Fethiye'nin Karagözler Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesinde meydana geldi. 1994/1 tertip olarak askere gidecek olan Hüseyin Saraçoğlu (20) ve Emre Belik (20) ile arkadaşları Berat Hökerek (19), Gizem Tüysüz (22) ve Nejla Sarıkaya (19)’nın içerisinde bulunduğu araç şarampole yuvarlandı. Kazada, sürücü Hüseyin Saraçoğlu, Gizem Tüysüz ve Nejla Sarıkaya ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Fethiye Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Gizem Tüysüz, yapılan tüm müdahalelere rağmen sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Sağlık durumu ağır olan asker adayı Hüseyin Saraçoğlu da, Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Fethiye Devlet Hastanesi’nde tedavisi süren Nejla Sarıkaya’nın hayati tehlikesinin sürdüğü, diğer yaralılar Emre Belik ve Berat Hökerek’in sağlık durumlarının iyiye gittiği öğrenildi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.