Asker adayları da Saatcı’ya geldiler

Fethiye’de toplumun her kesiminden büyük destek gören Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya bir ziyarette asker adaylarından. 94/1 tertip asker adayları Saatcı’ya destek verirken helallik istediler.Fethiye’de Şubat ve Mart ayında...

Asker adayları da Saatcı’ya geldiler

Fethiye’de toplumun her kesiminden büyük destek gören Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya bir ziyarette asker adaylarından. 94/1 tertip asker adayları Saatcı’ya destek verirken helallik istediler.

Fethiye’de Şubat ve Mart ayında askere gidecek olan 1994/1 tertip asker adayları, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundular. Asker adayları, askere gidecek olmanın gururunu yaşadıklarını dile getirerek, heyecanlarını Saatcı ile paylaştı. Askerliğin hem zor hem de şerefli bir görev olduğunu belirten Başkan Saatcı ise, genç asker adaylarının vatani görevlerini laikiyle ve sorunsuz bir şekilde tamamlamalarını temenni ederek, bütün asker adaylarına hayırlı teskereler diledi.

Fethiye’den askere gidecek olan 1994/1 tertipler Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundu. Başkanları Behçet Saatcı’ya teker teker sarılan asker adayları, vatani görevlerini yapacak olmaktan dolayı gurur duyduklarını ifade ettiler.

“Saçlarının teline zarar gelmesin!”

Geçtiğimiz aylarda kendi oğlunu da askere gönderen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Yapılması gereken en büyük görev askerlik görevidir. Zaten biz asker milletiz. Çocuklarımızda Şubat ve Mart celbinde askere gidiyorlar. Bize ziyarete geldiler. Tabi asker deyince eskiden biraz daha yüreğimiz kanıyordu. Terör olaylarından kaynaklanan çok ciddi sıkıntılar yaşıyorduk. Askere giden evlatlarımızın anne ve babalarının gözüne uyku girmiyordu. Son zamanlarda terör ile ilgili durağanlık yaşıyoruz. İnşallah bu böyle devam eder. Bu anlamda çocuklarımızı biraz daha rahat gönderiyoruz askere. Saçlarının teline zarar gelmeden vatani görevlerini laikiyle yapıp gelirler inşallah. Ben kendilerine şimdiden hayırlı teskereler diliyorum. Askerlik zor tabi. Hem şerefli, hem de zor bir görev. Kendilerine kolaylıklar diliyorum. Çocuklarımızın üzerinde hep Allah’ın koruması olsun” dedi.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.