Aşık Sefai ve Ahmet Şafak coşturdu

Fethiye Ülkü Ocakları’nın organize ettiği birlik ve beraberlik gecesinde Aşık Sefai ve Ahmet Şafak söylediği türküler ve şiirlerle katılanlara güzel bir gece yaşattılar.Fethiye Salı Pazarı’nda düzenlenen geceye MHP Muğla...

Aşık Sefai ve Ahmet Şafak coşturdu

Fethiye Ülkü Ocakları’nın organize ettiği birlik ve beraberlik gecesinde Aşık Sefai ve Ahmet Şafak söylediği türküler ve şiirlerle katılanlara güzel bir gece yaşattılar.

Fethiye Salı Pazarı’nda düzenlenen geceye MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın yanı sıra, MHP’li belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, belde teşkilatı üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı.

Gecede ilk önce sahneye Aşık Sefai çıktı. Yaklaşık 1.5 saat boyunca sahnede kalan Aşık Sefai söylediği şiirlerle de farklı bir gece yaşattı. Konser arasında son günlerdeki terör olaylarına değinen ve bu olaylarda şehit düşen asker ve polislere rahmet dileyen Sefai, "Allah bu devlete zeval vermesin, yaşasın Türkiye Cumhuriyeti devleti, var olsun Türk milleti, Varolsun Türk devletleri." dedi.

Ünlü sanatçı Ahmet Şafak, sahneye çıktığında büyük bir coşku yaşandı. Binlerce Fethiyeliye unutulmaz bir gece yaşatan Şafak, eski ve yeni albümlerinden şarkıların yanı sıra seslendirdiği ilahiler ile büyük beğeni topladı. Sık sık konuşmalarda yapan Ahmet Şafak “Bize yaptığımız şarkılar nedeniyle hesap sorulacak. Oynama şıkıdım şarkıları mı yaptın, yoksa adam gibi şarkılar mı yaptın denecek. O yüzden vatanı anlatıyorum” dedi.

Ahmet Şafak 2012 yılında çıkardığı albümünden türküler seslendirirken, unutulmayan türkülerinden “Yalnız Kurt, Sarıkamış, Olsun” seslendirdiği sıralarda büyük coşku yaşandı.

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.