Asfalt şantiyesinde patlama:2 işçi yaralı

Muğla Belediyesi’nin, cadde ve sokakları asfalt kaplayan firmanın Muğla E Tipi Kapalı Cezaevi’nin hemen ilerisinde yer alan şantiyesinin karşısındaki boş alanda mazot boşaltan tanker bilinmeyen bir nedenle patladı. Tankerin yanında...

Asfalt şantiyesinde patlama:2 işçi yaralı

Muğla Belediyesi’nin, cadde ve sokakları asfalt kaplayan firmanın Muğla E Tipi Kapalı Cezaevi’nin hemen ilerisinde yer alan şantiyesinin karşısındaki boş alanda mazot boşaltan tanker bilinmeyen bir nedenle patladı. Tankerin yanında bulunan Bayram Şimşek ve Alaattin Korkmaz isimli işçiler yaralandı. İşçilerden Alaattin Korkmaz, ambulans helikopterle İzmir Bozyaka Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Alev alan tankerden çıkan siyah bulut tabakası gökyüzünü kaplarken, olay yerine 112 Acil Servis ambulansı ve Muğla Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı iki itfaiye aracı gelip tankere müdahale etti. Patlayan tankerin yanında bulunan ve dolu olduğu açıklanan mazot tankerine alevler sıçramadan yanan tanker köpük ve suyla söndürüldü. Aydem Elektrik firması her ihtimale karşı şantiyeye gelen elektrik akımını kesti. Muğla Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası yanan tanker söndürüldü ve soğutma çalışması yapıldı.

Patlamada yaralanan Bayram Şimşek ve Alaattin Korkmaz isimli işçiler 112 Acil Servis ambulansları ile Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde tedavi altına alındı. Ağır yaralanan Alaattin Korkmaz, yapılan ilk tedavinin ardından İzmir’e sevk edildi. Korkmaz için hava ambulansı istenirken, vücudunun üst kısımları ve ellerinin büyük bölümünün yandığı görüldü.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri patlama ile ilgili araştırma başlatırken, patlamanın şantiye dışındaki boş arazide meydana gelmesi nedeniyle büyük bir facianın önlendiği açıklandı.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.