Asayiş berkamal

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen asayiş kontrolları sıklaştırılarak devam ediyor. Ekipler tarafından yapılan kontrollarda çeşitli suçlardan aranan 12 kişi yakalandı.Toplumun...

Asayiş berkamal

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen asayiş kontrolları sıklaştırılarak devam ediyor. Ekipler tarafından yapılan kontrollarda çeşitli suçlardan aranan 12 kişi yakalandı.

Toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak ve suçları önlemek amacıyla önceki gün gece 21.00-23.00 saatleri arasında il merkezinde ve tüm ilçelerinde yapılan uygulamalarda, mahkemelerce çeşitli suçlardan dolayı aranan 12 kişi yakalanırken, 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet çalıntı motosiklet elegeçirilirken, umuma açık işyerlerinde amaç dışı çalışmak,  46 sürücüye 2918 sayılı KTK hükümlerine göre işlem yapılırken 11 araç da trafikten men edildi.

Asayiş uygulamaları ile ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “İlimiz merkez ve ilçelerinde tesis edilen huzur ve güven ortamı ile kişi hak ve hürriyetlerinin korunması, suç işlenmesinin önlenmesi, aranan şahısların yakalanması ve taşınması ve bulundurulması yasak olan her türlü silah, patlayıcı madde veya eşyanın tespiti amacıyla mahkemelerden alınan önleme kararı doğrultusunda umumi ve umama açık yerlerde, her türlü toplu taşıma ve seyreden araçlarda , halkın topluca bulunduğu ve bulunabileceği yerlerde, kent merkezlerinin giriş ve çıkışlarında asayiş uygulaması yapılmıştır.

Muğla halkımızın güvenliği ve huzuru için çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecektir. Emniyet teşkilatımızın çalışmaları ve uygulamaları sırasında yardımcı olan ve destek veren aynı zamanda ilimizin huzur v güvenliği için 155 Polis İmdat hattını arayarak katkı sağlayan halkımıza şükranlarımızı sunarız”denildi.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.