Artık hayvanların da sosyal ağı var

Türkiye’nin en eğlenceli sosyal ağı Moofio, hayvan dostlarımız ve sahiplerine hizmet etmek için açıldı.Türkiye’nin evcil hayvanlar için yaratılmış en geniş çaplı mobil sosyal ağı olan Moofio, hayvan sahibi ve hayvansever...

Artık hayvanların da sosyal ağı var

Türkiye’nin en eğlenceli sosyal ağı Moofio, hayvan dostlarımız ve sahiplerine hizmet etmek için açıldı.

Türkiye’nin evcil hayvanlar için yaratılmış en geniş çaplı mobil sosyal ağı olan Moofio, hayvan sahibi ve hayvansever herkes için buluşma noktası olmayı hedefleyen bir uygulama.

Ücretsiz olarak indirilebilen bu uygulama ile artık evcil hayvanlarımızın da kendilerine ait sosyal medya hesapları olabilecek. Aynı zamanda uygulama içerisinde, sahiplendirme, çift bulma, kayıp hayvan ilanı, misafir ev bulma gibi, evcil hayvanlar ve sahiplerinin hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlayan fonksiyonlar bulunuyor.

Moofio Kurucu Ortaklarından Efe Demirbağ uygulama ile ilgili olarak şu bilgileri verdi: “Moofio’yu eğlenceli, sosyal ve sorumluluk sahibi olarak tanımlıyorum. Sevimli ya da komik fotoğraflar paylaşmanın insan psikolojisi üzerinde yarattığı pozitif etki artık hepimiz tarafından biliniyor. Sosyalleşmek ve eğlenmek, hem bizim hem de evcil hayvanlarımızın gün içerisinde en çok arzu ettiği şey. Tüm bunların yanında bir de evcil hayvanlarımızın, arkadaş edinmek, geçici veya kalıcı bir yuva bulmak, eş bulmak gibi aslında yaşamları boyu ihtiyaç duyabilecekleri her şeye cevap verebilen bir topluluk olalım istedik. Tüm hayvan sahibi ve hayvanseverleri Moofio’ya bekliyoruz.”

Moofio Hakkında

Moofio, öncelikle evcil hayvan sahipleri olmak üzere tüm hayvan severler için tasarlanmış bir sosyal ağdır. Daha fazla bilgi için: www.moofio.com Moofio’yu indirmek için: www.appstore.com/moofio

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.