Arslan ve Kaplan’dan destek

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı ve CHP Muğla eski Milletvekili Dr. Ali Arslan ve CHP’li İl Genel Meclisi Üyesi Dursun Kaplan Maden-İş Sendikası Yatağan ve Havalisi Şubesi’ni ziyaret ederek özelleştirme karşıtı...

Arslan ve Kaplan’dan destek

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı ve CHP Muğla eski Milletvekili Dr. Ali Arslan ve CHP’li İl Genel Meclisi Üyesi Dursun Kaplan Maden-İş Sendikası Yatağan ve Havalisi Şubesi’ni ziyaret ederek özelleştirme karşıtı yapılacak tüm çalışmalara destek verdiklerini açıkladılar.

Maden-İş Sendikası Yatağan Şube Başkanı Süleyman Girgin’den süreç hakkında bilgi alan Arslan ve Kaplan sendikaların özelleştirme karşıtı yapacakları eylemlere destek vereceklerini bildirdiler. Maden-iş Başkanı Süleyman Girgin, önümüzdeki günlerde özelleştirme sürecinin hız kazanacağını düşündüklerini belirterek, “Bu süreçte izleyeceğimiz eylem planımız hazır. Halkımızın da duyarlılığı ile Muğla, Yatağan ve Milas’ta seferberlik ilan ettik. Özelleştirmelerin önüne burada set çekmeye kararlıyız. Devletin bu kurumlarını uluslararası firmalara peşkeş çektirtmeyeceğiz. Ayrıca kamuoyunda bilgi kirliliği oluşturularak işçilerin haksız olarak yüksek oranda maaş aldıkları yönünde bir algı oluşturulmaya çalışılmaktadır. Tabi ki işçilerimizin yaşam kalitesinin yükseltilmesi esastır. Ancak bizim işyerlerimizde çalışan arkadaşlarımız, en düşük 1300 TL, en yüksek 1800 TL aylık ücret almaktadırlar. Bunu da buradan açıklama gereği duyuyorum, kimse işçinin kazancı üzerinden karalama kampanyası yürüterek özelleştirmeyi haklı göstermeye çalışasın” diye konuştu.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.