Arslan ve Gümüş, yöresel lezzetleri tattılar

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Vali Recai Güreli İlkokulu Anasınıfında düzenlenen “Yöresel Yemeklerimiz” adlı etkinlikte yöresel yemeklerden yedi, öğrenciler ile bir araya geldi.Yöresel yemeklerin ikram edildiği...

Arslan ve Gümüş, yöresel lezzetleri tattılar

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Vali Recai Güreli İlkokulu Anasınıfında düzenlenen “Yöresel Yemeklerimiz” adlı etkinlikte yöresel yemeklerden yedi, öğrenciler ile bir araya geldi.

Yöresel yemeklerin ikram edildiği etkinliğe, Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Cumhur Çoban, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Güven, okul idarecileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Vali Recai Güreli İlkokulu Anasınıfının veliler ile birlikte hazırladığı ve 5. düzenlenen etkinlikte, veliler Muğla’nın Yöresel yemeklerini, gelenek ve göreneklerini yaşatmaya çalıştılar.

Okul ve velilerin kaynaşmasını sağlayan şenlikte çocuklar ve veliler yerel kıyafetlerini giyerek evlerinde hazırladıkları yöresel yemekleri ikram ettiler.

Bu haber toplam 121 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.