Arıtmaya öğretmenlerden tam not

Muğla Belediyesi, Muğla Çevre Geliştirme Derneği ile birlikte 9. Gerçekleştirdiği Okullar Arası Atık Toplama Yarışması çerçevesinde bu yıl farklı etkinlikler düzenleniyor.Yarışma kapsamında düzenlenen etkinliklerin ilki,...

Arıtmaya öğretmenlerden tam not

Muğla Belediyesi, Muğla Çevre Geliştirme Derneği ile birlikte 9. Gerçekleştirdiği Okullar Arası Atık Toplama Yarışması çerçevesinde bu yıl farklı etkinlikler düzenleniyor.

Yarışma kapsamında düzenlenen etkinliklerin ilki, geçtiğimiz günlerde Çevre Kolları Öğretmenleri ile Muğla Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi ve YEKAP Şantiyesi gezisi ile gerçekleştirildi.

Geziye katılan Öğretmenlerimizin büyük ilgisini çeken Atıksu Arıtma Tesisi öğretmenlerden tam not aldı. Özellikle koku giderim ünitesi ve elektrik üretiminin gerçekleştirileceği çamur çürütme kuleleri hakkında bol bol not tutan öğretmenler, YEKAP Şantiyesinin de günlük yaklaşık 200 ton ambalaj atığını ayrıştırdığını yerinde gördüler.

Yaptıkları geziyi öğrencilerine aktaracaklarını belirten öğretmenler, tesisleri öğrenciler ile birlikte gezmek için sabırsızlandıklarını belirterek “Böyle tesislerin Muğla da olması gurur verici, geleceğimiz olan öğrencilerimizin buraları görmeleri ve Muğla da yaşadıkları için ne kadar şanslı olduklarını bilmeleri gerekiyor.” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.