Arıtma Belediyeler Birliği’ne devredildi

Büyükşehir Yasası nedeniyle, 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerle köy tüzel kişiliği kalkacak olan Güvercinlik’in Atık Su Arıtma Tesisi İşletmesi, Bodrum Yarımadası Belediyeler Birliği’ne devredildi.Bodrum Belediyesi...

Arıtma Belediyeler Birliği’ne devredildi

Büyükşehir Yasası nedeniyle, 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerle köy tüzel kişiliği kalkacak olan Güvercinlik’in Atık Su Arıtma Tesisi İşletmesi, Bodrum Yarımadası Belediyeler Birliği’ne devredildi.

Bodrum Belediyesi ve Bodrum Yarımadası Belediyeler Birliği Başkanı Mehmet Kocadon, Güvercinlik Köyü Muhtarı Mehmet Gereme ile imzalanan devir teslim protokolü sonrası yaptığı açıklamada, “Bilindiği gibi Güvercinlik Muhtarlığımız, Güvercinlik’e özel bir arıtma tesisi yaptı. Muhtarımız, Arıtma Tesisi’nin hem işletmesinde hem de giderlerini ödemede zorlanıyordu. Büyükşehir Yasası gereği Güvercinlik de bizim bir mahallemiz oldu. Kaymakamımız ve Muhtarımızla yaptığımız görüşmede Bodrum Yarımadası Belediyeler Birliği olarak bu sorumluluğu üstleneceğimizi söyledik. Sayın Kaymakamımız da uygun görüş verdiler ve bugün bunun protokolünü imzaladık. Güvercinlik’e hayırlı olsun. Güvercinlik Köyü Muhtarı Mehmet Gereme de yaptığı açıklamada “Köyün bütçesi ile arıtma tesisinin masraflarını karşılayamadığımızı Sayın Başkanımıza ilettik. Sağ olsun çok yardımcı oldu, Güvercinlik olarak kendisine çok teşekkür ediyoruz’’dedi.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.