Arıcılık ve Çam Balı Kongresi Fethiye’de

Muğla Arı Yetiştiricileri Birliği (MAYBİR) tarafından 2 yılda bir düzenlenen Uluslararası Arıcılık ve Çam Balı Kongresi bu yıl 5-9 Kasım 2014 tarihleri arasında Fethiye’de yapılıyor.Muğla İli Arı Yetiştiricileri Birliği'nin...

Arıcılık ve Çam Balı Kongresi Fethiye’de

Muğla Arı Yetiştiricileri Birliği (MAYBİR) tarafından 2 yılda bir düzenlenen Uluslararası Arıcılık ve Çam Balı Kongresi bu yıl 5-9 Kasım 2014 tarihleri arasında Fethiye’de yapılıyor.

Muğla İli Arı Yetiştiricileri Birliği'nin 2 yılda bir düzenlediği, Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi'nin 4’ücüsü 16 Slav ülkesinin (Türkiye, Belarus, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Yunanistan, Kazakistan, Makedonya, Polonya, Romanya, Rusya, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, Ukrayna, Kırım, Azerbaycan) kurmuş olduğu Apislavia Arıcılar Birliği ile ortaklaşa olarak 5-9 Kasım 2014 tarihleri arasında, Fethiye Ölüdeniz Lykia World Otel'de düzenlenecek.

6- 9 Şubat 2014 tarihleri arasında, kongrenin Bilim Kurulu, Düzenleme Kurulu ve Apislavia Arıcılar Birliği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Muğla’ya gelerek kongre eş başkanı Muğla İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ziya Şahin’le beraber kongre düzenlemeleri ve kongre konsepti hakkında toplantılar yapacak, ayrıca protokol ziyaretleri gerçekleştirecekler.

Kongreye, Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Bahri Yılmaz, Düzce İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cafer Kaba, Apislavia Arıcılar Birliği Başkanı Tadeusz Sabat (Polonya), Apislavia Başkan Yardımcısı Cristian Constantinescu (Romanya), Apislavia & Rusya Arıcılar Birliği Başkanı Arnold Butov (Rusya), Ukrayna Arıcılar Birliği Başkanı Tetyana Vasylkivska, Apislavia Genel Sekreteri Robert Chlebo (Slovakya), Apislavya & Slovak Arıcılar Birliği Zuzana Bohinska Galova (Slovakya), Apislavya & Slovak Arıcılar Birliği Ludovit Gal (Slovakya), Namık Kemal Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. Devrim Oskay, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Muz Karadeniz teknik Üniversitesinden Prof. Dr. Sevgi Kolaylı katılacak.

Bu haber toplam 120 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.