Arıcılardan Vali Güvençer’e ziyaret

Muğla Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ziya Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret ederek hoş geldiniz dediler.İlimizin en önemli sektörlerinden biri olan arıcılık sektörü hakkında...

Arıcılardan Vali Güvençer’e ziyaret

Muğla Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ziya Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret ederek hoş geldiniz dediler.

İlimizin en önemli sektörlerinden biri olan arıcılık sektörü hakkında birlik temsilcilerinden bilgi alan Vali Güvençer, “Nazik ziyaretiniz için hepinize teşekkür ederim. Arıcılık sektörü ilimiz için büyük önem arz etmektedir. Bu anlamda ilerleyen zamanlarda sizlerle birlikte sektörünün gelişmesi için önemli çalışmalar yapacağımızı düşünüyorum.” diye konuştu.

Diğer yandan, Başkan Ziya Şahin,   yaptığı konuşmada, “ Sayın Valim, Arıcılar Birliği yönetimimiz ve üyelerimiz adına yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. İlimize hoş geldiniz.” Dedi.

Şahin ülkemizde çam balı üretiminde ilk sırada yer alan Muğla’da yapılacak olan “Muğla Yöresi Kızılçam Ormanlarında Çam Balı Üretiminin Sürdürülebilirliği ve Karşılaşılan Sorunların Giderilmesi, Muğla Arısı ıslahı projesinin yürütülmesi konusunda” Vali Mustafa Hakan Güvençer’e bilgi verdi.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.