Arena’da Gürün’e büyük ilgi

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, Milas’ta düzenlenen geleneksel deve güreşlerine katıldı. Deve güreşlerini izlemek için alanı dolduran kalabalığı selamlayan Başkan Gürün’e...

Arena’da Gürün’e büyük ilgi

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, Milas’ta düzenlenen geleneksel deve güreşlerine katıldı. Deve güreşlerini izlemek için alanı dolduran kalabalığı selamlayan Başkan Gürün’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Milas’ta geleneksel hale gelen, bu yıl 7.si düzenlenen deve güreşlerine katılan Başkan Gürün, Milas Arenada deve güreşlerini izlemeye gelen kalabalığı, CHP Muğla Milletvekilleri Nurettin Demir, Tolga Çandar, CHP Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan ile birlikte selamladı.

Milas Arena’yı karış karış dolaşan Başkan Gürün, deve güreşlerini izlemek için Milas Arena’yı dolduran vatandaşlarla tek tek selamlaştı ve sohbet etti. Gördüğü ilgiden memnun olan Başkan Gürün, CHP Milletvekilleri, partililer ile birlikte güreşleri izledi.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.