Ardı ardına operasyona alındılar

45 yıllık evli Günay çifti, Yücelen hastanesinde ardı ardına ameliyata alındıktan sonra sağlıklarına kavuştular.Bodrum'da yaşayan ve 45 yıllık evli olanh Melek (70) - Günay (77) Akçaalan çifti Muğla Yücelen Hastanesi’nden...

Ardı ardına operasyona alındılar

45 yıllık evli Günay çifti, Yücelen hastanesinde ardı ardına ameliyata alındıktan sonra sağlıklarına kavuştular.

Bodrum'da yaşayan ve 45 yıllık evli olanh Melek (70) - Günay (77) Akçaalan çifti Muğla Yücelen Hastanesi’nden ardı ardına ameliyata alındıktan sonra sağlıklarına kavuştular.

Dizlerindeki problemlerden kurtulmak için yaz sonunu bekleyen çift sonunda muradına erdi. Muğla Özel Yücelen Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü doktorlarından Op.Dr. Mehmet Ali Salın'a başvurdu. Yapılan tetkik ve işlemlerden sonra ardı ardına diz protez ameliyata alınan Akçalan çifti, hastanede örnek çift olarak gösterildi.

Ameliyattan bir gün sonra koridorlarda walker desteği ile yürümeye başlayan Akçalan ailesinden Günay Akçalan “ Dile kolay tam 45 yıldır Melek hanımla birlikteyiz. Eşimle birlikte Bodrum'da balık tutmaya gideriz, ev işlerini yaparız, sohbet ederiz, çarşı pazar gezeriz. Biz her şeyden önce iki iyi hayat arkadaşıyız. Bugünlerde böyle evlilikler maalesef çevremizde pek yok. Eşim benim can yoldaşım, ben de onun. Doktorumuz Mehmet Ali Salın bey başta olmak üzere tüm hastane çalışanlarınıza teşekkür ediyor, sağlıklı günlerde buluşmayı ümit ediyoruz ” dedi.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.