Arda Kalan fotoğraf sergisi açıldı

Menteşe Belediyesi ve Karia Görüntü Avcıları tarafından, Soma’da hayatını kaybeden Maden Emekçileri Anısına düzenlenen fotoğraf sergisi Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde açıldı. Serginin açılışını CHP 22....

Arda Kalan fotoğraf sergisi açıldı

Menteşe Belediyesi ve Karia Görüntü Avcıları tarafından, Soma’da hayatını kaybeden Maden Emekçileri Anısına düzenlenen fotoğraf sergisi Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde açıldı. Serginin açılışını CHP 22. ve 23. Dönem Muğla Milletvekili Prof. Dr. Gürol Ergin, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban ve Fotoğrafçı Cihan Karaca birlikte gerçekleştirdiler.

Sergi açılışında konuşan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “301 maden emekçimizi kaybettiğimiz Soma, hepimizin içinde bir yara. Aradan geçen 1 yılın ardından halen bu yaranın sarılmaması ise bizleri derinden üzmekte. Bugün Cihan Bey sergilediği fotoğraflar ile bizlere Soma’yı başka bir gözle, başka bir açıdan görmemizi sağladı. Cihan Bey’e geldiği için teşekkür ediyor, Soma’yı unutturmayacağımız belirtmek istiyorum” dedi.

Açılışın ardından Başkanlar sergiyi gezdi. Sergide fotoğrafçı Cihan Karaca fotoğraflar hakkında bilgiler verdi.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.