Araç hurda yığınına döndü: 2 ölü, 2 yaralı

Yatağan-Milas Karayolunda meydana gelen kazada özel bir araç kamyonla çarpıştı. Kaza sonrası hurda yığınına dönen aracında içinde bulunan Gürdal Tetik ve Orhan Kırıkoğlu adlı bacanaklar hayatlarını kaybetti. Aynı araçta...

Araç hurda yığınına döndü: 2 ölü, 2 yaralı

Yatağan-Milas Karayolunda meydana gelen kazada özel bir araç kamyonla çarpıştı. Kaza sonrası hurda yığınına dönen aracında içinde bulunan Gürdal Tetik ve Orhan Kırıkoğlu adlı bacanaklar hayatlarını kaybetti. Aynı araçta bulunan İsmail Kırıkoğlu ağır yaralandı.

Yatağan Milas karayolu 2. kilometresinde bir kamyonla özel otonun çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada 2 kişi olay yeride hayatını kaybederken 1 kişi ağır yaralı olarak Muğla’ya sevk edildi 1 kişi de Yatağan devlet hastanesinde tedavi altına alındı.

Yatağan yönüne gelen Y. Çay yönetimindeki bir firmaya ait 48 EN 062 plakalı kamyon karşı yönden gelen sürücüsü belli olmayan 29 AD 561 plakalı özel otomobil ile Yatağan Milas karayolunun 2. kilometresinde çarpıştı.

Kaza sonunda özel otomobilde bulunan Gürdal Tetik (40) ile Orhan Kırıkoğlu (44) olay yerinde İsmail Kırıkoğlu isimli kişi de ağır yaralı olarak önce Yatağan Devlet hastanesine ardından Muğla’ya sevk edildi.  Kamyon sürücüsü Y. Çay da  hafif yaralı olarak Yatağan Devlet hastanesine kaldırıldı.

Kaza sonunda özel otomobil hurdaya dönerken zaten tek yönlü olan Yatağan Milas karayolunda uzun süre trafik akışı polis kontrolünde tek şeritten sağlandı.  Olay yerine gelen Yatağan Emniyet Müdürü ve Cumhuriyet savcısı olayla ilgili bilgi aldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haber toplam 149 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.