Apartmana yıldırım düştü

Marmaris ilçesinde bir apartmanın çatı kısmına yıldırım düştü. Yıldırımın isabet ettiği apartmanın çatısında maddi hasar oluştu. Çıldır Mahallesi 128 sokakta bulunan Ceylan Apartmanı'nın çatı katına yıldırım...

Apartmana yıldırım düştü

Marmaris ilçesinde bir apartmanın çatı kısmına yıldırım düştü. Yıldırımın isabet ettiği apartmanın çatısında maddi hasar oluştu. Çıldır Mahallesi 128 sokakta bulunan Ceylan Apartmanı'nın çatı katına yıldırım isabet etti. Çatıda hasara yol açan yıldırım nedeniyle apartman ve mahalle sakinleri korku ve panik yaşadı. Çatıdan düşen kiremit ve beton parçaları nedeniyle yol bir süre trafiğe kapandı. Olay yerine gelen Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri molozları kaldırarak yolu temizlerken, Zabıta ekipleri ise gerekli güvenlik önlemlerini aldı. Zabıta ekipleri, en üst kattaki daireye çıkarak evde kiracı olarak oturan aile ile görüştü ve çatıda inceleme yaptı. Yıldırım dolayısıyla evin çatı katındaki duvarın da hasar gördüğü tespit edildi.

Apartman sakinlerinden Hüseyin Kurum, çok yüksek sesle birlikte evin içinde mavi bir ışık patlamasının olduğunu söyledi.Çok korktuklarını belirten Kurum, "Dışarı baktığımızda her yer moloz yığınıydı. Evimizin elektrik sisteminde hasar oluştu. Büyük bir felaketi, Allah'a şükür sadece maddi kayıpla atlattık" dedi.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.