Apaçilere “Apaçi” plaketi

Fethiyespor Apaçi Taraftar Topluluğu’nun geçtiğimiz yıl Futbol Federasyonu tarafından “Fair play” ödülü ile ödüllendirilmesi nedeniyle CHP Fethiye İlçe Başkanı Emrah Doğu bir yemek düzenledi. Yemekte Apaçi Taraftar Topluluğu...

Apaçilere “Apaçi” plaketi

Fethiyespor Apaçi Taraftar Topluluğu’nun geçtiğimiz yıl Futbol Federasyonu tarafından “Fair play” ödülü ile ödüllendirilmesi nedeniyle CHP Fethiye İlçe Başkanı Emrah Doğu bir yemek düzenledi. Yemekte Apaçi Taraftar Topluluğu Tribün Lideri Murat Bayat’a bir teşekkür plaketi sunuldu. Boğaziçi Restaurant’ta gerçekleşen yemeğe Apaçi Taraftar Topluluğu’ndan yaklaşık 70 kişi katıldı. CHP İlçe Başkanı Emrah Doğu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, taraftarları kapıda karşılarken, yemekte Fethiyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Alper Samurkaş ve kuruculardan Mert Demir’de yer aldı.

Taraftarların yemek boyunca Fethiyespor şarkıları söylemesi dikkat çekerken bir ara “başkan bizi Sarıyer maçına uçakla uçur” sloganları atılıca CHP İlçe Başkanı Emrah Doğu maça kendisinin de gideceğini, 10-15 kişilik bir taraftar grubunu uçakla götürebileceğini söyledi. Bu söz Apaçileri sevince boğarken Emrah Doğu üzerinde “Apaçi” resmi bulunan plaketi Tribün Lideri Murat Bayat’a sunduğunda coşku büyüdü.

CHP İlçe Başkanı Emrah Doğu “Geçtiğimiz yıl Fair- Play ödülü alan taraftarlarımızı tebrik etmek istedim. Bu yılda şampiyon olma yolunda iddiası bulunan Fethiyespor’a büyük destek gösteren Apaçi Taraftar Topluluğu’nun Fethiye için önemini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Tüm Türkiye’de örnek taraftar gurubu seçilen Apaçilerimizi kutluyorum” dedi.

Tribün Lideri Murat Bayat ise Fethiyespor atkısı hediye ettiği gecede “Fethiyespor bu yıl şampiyon olacaktır. Fethiyespor’u desteklemeyi sürdüreceğiz. Başkan Doğu’nun 10-15 taraftarı uçakla Sarıyer maçına götürme sözü vermesi içinde teşekkür ediyoruz” dedi.

Apaçi Taraftar Gurubu kurucularından Mert Demir ise “Merhum taraftarlarımız Cinayet Ali ve Arnavut Ayhan’ı bir kez daha anıyoruz. Fethiyespor bizim her şeyimiz” diye konuştu.

Bu haber toplam 112 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.