Apaçiler’den ilk ziyarat Saatcı’ya

Fethiyespor Apaçiler Derneği ilk ziyaretini Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya yaptı. Kalabalık heyetle ziyaret gerçekleştiren Apaçiler Derneği üyeleri, Başkan Saatcı’nın her zaman takımın arkasında olduğunun altını...

Apaçiler’den ilk ziyarat Saatcı’ya

Fethiyespor Apaçiler Derneği ilk ziyaretini Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya yaptı. Kalabalık heyetle ziyaret gerçekleştiren Apaçiler Derneği üyeleri, Başkan Saatcı’nın her zaman takımın arkasında olduğunun altını çizdi.

Kalabalık bir heyetle gerçekleşen ziyarette konuşan Fethiyespor Apaçiler Derneği Başkanı Murat Bayat, “İlk ziyaretimizi Değerli Başkanımız Behçet Saatcı’dan başlatıyoruz. Çünkü kendisini çok seviyoruz. Bize çok desteği oldu. Her zaman Apaçileri savunan başkanımızdır. Bu yüzden ilk ziyaretimizi başkanımıza yapıyoruz. Verdikleri desteklerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Her zaman Fethiyespor taraftarlarıyla iç içe olduklarını belirterek konuşmasına başlayan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Herkesin sustuğu zamanlarda hep seslerini yükselten Apaçiler oldu. Hep kendilerini yenileyen bir grup oldular. Ben Apaçiler’i Çarşı grubu ile özdeşleştirmeye çalışıyorum. ÇARŞI grubu yaptığı sosyal aktiviteler ve diğer konulara müdahil olmasıyla çok güzel espriler üretiyorlar. Apaçiler taraftarları ilerleyen günlerde daha da iyi olacaklarına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.