Vali’den şehit ailelerine ve gazilere iftar

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verdi. İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü’nün Valilik ile birlikte bu etkinliğe ev sahipliği yaptığını belirten Vali Güvençer, ...

Vali’den şehit ailelerine ve gazilere iftar

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verdi. İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü’nün Valilik ile birlikte bu etkinliğe ev sahipliği yaptığını belirten Vali Güvençer,  “ Bu iftar yemeğinin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çok özel bir andayız. Belki sizlerin gösterdiği o yüksek fedakarlığı gösterememiş ve o şerefe nail olamamış olmanın derin mahcubiyeti içerisinde mütevazi kelimelerle minnet ve şükranımızı ifade edebilmemizin kısıtlığı içerisindeyiz.” dedi.

Büyük fedakarlıklar yapmış insanların oluşturduğu bir ortamda bir araya gelindiğini söyleyen Vali Güvençer, “Ramazan ayı içerisinde her birimizin belki de buluştuğu en anlamlı, en güzel ve en değerli iftar sofrası sizler sayesinde bu iftar sofrası oldu. Dilerim sizlerin büyüklüğü, fedakârlığı ve Allah katındaki makbuliyeti sayesinde bizlerde küçücükte olsa nasiptar olmuş oluruz.” ifadelerini kullandı.

Vali Güvençer sözlerine şu şekilde devam etti:

“Burada çok fazla söze gerek yok. Dilerim sevgili yavrularımız, şehitlerimiz ve kardeşlerimiz, manevi mevcudiyetleri ile bugün bu güzel iftar sofrasını bizimle paylaşmışlardır. Birlikte besmele çekerek paylaştığımız bu nimet sofrasından onlarda bizler adına mutluluk ve huzur duyarak nasiptar olmuşlardır. Hepinize içinde bulunduğumuz ramazan ayının hayırlar getirmesini diliyorum. Ramazan ayı ile beraber ramazan bayramı da her birimizin gönlünde yeni pencereler açsın. Bu pencereden gönüllerimize ve hanelerimize huzur, sağlık ve bereket gelsin.”

Düzenlenen iftar yemeğine Vali Mustafa Hakan Güvençer, MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Fevzi Kurşun, Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Akbaş, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Vali Yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, şehit aileleri ve gaziler ve pek çok davetli katıldı.

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.