Anne babalara sertifika

Fethiye Silkar İlköğretim Okulu Yönetimi ve Rehberlik Araştırma Merkezi iş birliği ile 7-19 yaş arası öğrencilerin anne ve babalarına iletişim konulu seminer verildi.24 Ocak’ta başlayan eğitim sertifika töreni ile son buldu....

Anne babalara sertifika

Fethiye Silkar İlköğretim Okulu Yönetimi ve Rehberlik Araştırma Merkezi iş birliği ile 7-19 yaş arası öğrencilerin anne ve babalarına iletişim konulu seminer verildi.

24 Ocak’ta başlayan eğitim sertifika töreni ile son buldu. 8 hafta süren semineri tamamlayan anne ve babalara sertifikaları İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Tacettin Aldemir, Timur Ergun ve Esma Çelik’in katıldığı törende verildi.

Fethiye Rehberlik Araştırma Merkezi Görevlisi Ali Yılmaz tarafından 8 hafta boyunca eğitim alan 25 öğrenci anne ve babası “Aile İçi İletişim” konusunda bilinçlendirildiler. 8 hafta süren seminer boyunca anne ve babalar 8 ayrı dalda eğitim aldılar. Çocukları ile nasıl iletişim kuracakları konusunda eğitim alan velilere çocuklarının agresif tavırları karşısında nasıl hareket edecekleri eğitimi de verildi.

7-19 yaş arası çocukları bulunan anne ve babalar için sertifika töreni düzenlendi. Törende bir konuşma yapan Fethiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Timur Ergun, “24 Ocak’ta başlayan bu eğitim semineri son buldu. Anne ve baba olmak sorumluk ister. Biz bu eğitimleri hep sizlerin başarısı için yapıyoruz” dedi.

Silkar İlköğretim Okulu Müdürü Önder Genç ise “Biz sizlerin eğitimi için elimizden geleni yapmaya hazırız. Siz velilerin ve biz öğretmenlerin ortak derdimiz çocuklarımız. Biz öğretmenler olarak siz velileri daha çok okulda görmek istiyoruz” derken, Milli Eğitim Şube Müdürü Tacettin Aldemir de “Siz bu eğitim seminerine katılarak artık Fethiye’de örnek veliler oldunuz” diye konuştu.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.