Anne-Baba okulu mezun verdi

Milas İlçesinde hizmet veren Milas Özel Ümit Eğitim Kurumları, aile içi iletişim problemleri hakkında velilerini bilgilendirmek sağlıklı bir ebeveyn-çocuk iletişimi kurulması ve güçlenmesi için anne baba okulu düzenledi.Özel...

Anne-Baba okulu mezun verdi

Milas İlçesinde hizmet veren Milas Özel Ümit Eğitim Kurumları, aile içi iletişim problemleri hakkında velilerini bilgilendirmek sağlıklı bir ebeveyn-çocuk iletişimi kurulması ve güçlenmesi için anne baba okulu düzenledi.

Özel Ümit Eğitim Kurumları okul velilerini yetiştirmeyi, velilerin, çocuklarının gelişimlerini takip ederek problemlere daha etkin çözüm bulmalarını sağlamayı hedefleyen Ana-Baba Okulu seminerlerini tamamladı.

Psikolojik Danışman Derya Öğüt verilen yapılan Ana-Baba Okulu seminerlerinin ilki 7 Kasım da gerçekleştirildi. Derya Öğüt, çocukların problemli hale gelmesinde ailenin sorumluluğunun yüzde 90‘lara vardığını belirterek çocuklara karşı takınılan yanlış tavırları anlattı. Hafta da iki seans halinde yapılan ve 5 hafta süren Ana baba okulu seminerlerine katılım oldukça yoğun oldu.

Seminerlerde Psikolojik Danışman Derya Öğüt, Aile içi iletişim, Başarılı olmada ailenin rolü, Özgüveni arttırma yolları, Motivasyon sağlama yolları, Sorumluluk, Toplumsal olaylara duyarlılık, gibi konuları anlattı.

Programla ilgili değerlendirme yapan Okul Müdür Yardımcısı Atilla Sağsöz ise “Anne baba okulunu düzenlemekteki amacımız; güzel bir nesil yetiştirmek için gerekli değerler bütünü sağlamamız şarttır. Burada en büyük sorumluluk önce kıymetli anne ve babalarımıza sonra da biz eğitimcilere düşmektedir. Çocuk eğitiminde karşılaşılan güncel problemler ve çözüm önerileri ile velilerimizi bilinçlendirmek bizim için bir kazanım olacaktır” dedi.

Seminerin tamamlanmasının ardından anne-baba okulundan mezun olan velilere katılım belgesi verildi.

Bu haber toplam 122 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.