Ankaralı Ayşe Yatağanlıları coşturdu

Yatağan Belediyesi 14. Gençlik, Sanat ve Kültür Festivali 4. Gününde Amfi tiyatroda Ankaralı Ayşe  konseriyle sona erdi. Ancak her yıl Şehir Stadyumunda düzenlenen konserler bu defa Amfi Tiyatroda düzenlenince izdiham yaşandı...

Ankaralı Ayşe Yatağanlıları coşturdu

Yatağan Belediyesi 14. Gençlik, Sanat ve Kültür Festivali 4. Gününde Amfi tiyatroda Ankaralı Ayşe  konseriyle sona erdi. Ancak her yıl Şehir Stadyumunda düzenlenen konserler bu defa Amfi Tiyatroda düzenlenince izdiham yaşandı dışarıya dev ekran konmasına rağmen mahallellerden gelen vatandaşların çoğu izdiham dolaysıyla konseri izleyemedi. Sanatçı, amfi tiyatroyu hınca hınç dolduran vatandaşlara coşkulu saatler yaşattı.

Muğla’nın Yatağan İlçesinde geleneksel olarak düzenlenen Gençlik, Sanat ve Kültür Festivali, 4 gün önce Kortej yürüyüşü ve Festival ateşinin yakılmasıyla başlamıştı. İçersinde Çeşitli etkinliklerin yer aldığı  festival dün akşam Amfi tiyatroda Ankaralı Ayşe  konseriyle sona erdi.

Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, yaşanan izdiham  ve halktan gelen tepkiler üzerine üzerine; ‘Keşke Stadyumda ve ya Garajda yapsak daha iyiymiş bize ders oldu  bundan sonra önlemini alacağız, Festivaller, birlik, dayanışma, kaynaşma demektir, festivallerimiz devam edecektir’’dedi.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.