ANKA Yapı, Yatağan’da 2. Şubesini açtı

Didim merkezli Anka İnovasyon Yapı AŞ’nin Yatağan şubesi, düzenlenen bir törenle açıldı.Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Nevzat Kaya, Yardımcılığını ise Arzu Canıtez’in yaptığı Anka İnovasyon Yapı AŞ’nin Yatağan...

ANKA Yapı, Yatağan’da 2. Şubesini açtı

Didim merkezli Anka İnovasyon Yapı AŞ’nin Yatağan şubesi, düzenlenen bir törenle açıldı.

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Nevzat Kaya, Yardımcılığını ise Arzu Canıtez’in yaptığı Anka İnovasyon Yapı AŞ’nin Yatağan şubesi, Akyol Mahallesi Atatürk Caddesi hükümet konağı karşısında düzenlenen törenle açıldı.

Düzenlenen törene, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, ANAP, Muğla eski Milletvekilli Nevşat Özer, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Okunan duadan sonra kesilen açılış kurdelesinin ardından konuşan Yatağan Belediye Başkanı Işık, yapı firmalarının ilçenin mizacını değiştirme noktasında önemli katkılar yaptığına vurgu yaparak, işletmenin Yatağan’a ve işletmecilerine hayırlı olmasını diledi.

Yönetim Kurulu Başkanlığı Nevzat Kaya ise, Yatağan’daki çalışmalarına başladıklarını ve Akyol Mahallesi’nde 21 dairelik bir bina inşa ettiklerini söyledi. Kaya, Aydın -Didim’deki merkezlerinin ardından ilk şubelerini Yatağan’da açtıklarını belirterek, kısa süre içerisinde 25 daireli bir binanın yapımına daha başlayacaklarını belirti.

Bu haber toplam 133 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.