Angel’s Peninsula ödüle doymuyor

Koza Grubu tarafından 2011 yılında işletmeye açılan Marmaris Turgut köyü Burunucu mevkiindeki Angel’s Peninsula Oteli iki yılda iki ayrı uluslararası ödüle layık görüldü.Doğal güzellikleri, kültürel zenginlikleri ve tarihsel...

Angel’s Peninsula ödüle doymuyor

Koza Grubu tarafından 2011 yılında işletmeye açılan Marmaris Turgut köyü Burunucu mevkiindeki Angel’s Peninsula Oteli iki yılda iki ayrı uluslararası ödüle layık görüldü.

Doğal güzellikleri, kültürel zenginlikleri ve tarihsel birikimiyle Dünya turizminde dikkat çeken ve öne çıkan Muğla’daki oteller Uluslararası turizm alanında her yıl önemli ödüller alması ile dikkat çekiyor. Dünya’nın en popüler seyahat ve turizm markaların değerlendirildiği turizmin oskarları olarak adlandırılan World Travel Awards 2012(WTA)- Dünya Seyahat Ödülleri Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de düzenlenen Büyük Final Gala Töreninde Marmaris Turgut köyünde faaliyet gösteren Angels’s Peninsula oteli iki ödül aldı.

Uluslararası turizm sektörünün en prestijli seyahat ödüllerinden sayılan World Travel Awards 2012 (WTA)- Dünya Seyahat Ödüllerinin verildiği Portekiz’de daha önce düzenlenen törende ‘Avrupa’nın ve Türkiye’nin En İyi Yeni Lüks Oteli’ ödülünü alan Angel’s Peninsula Oteli Hindistan’daki ödül töreninde “Dünya’nın En İyi Lüks Alkolsüz Oteli” ve “Dünya’nın En İyi Yeni Lüks” ödüllerine layık görüldü.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.