Andımız’ı okudular

Ülkü Ocakları Milas İlçe Başkanlığı Demokratikleşme Paketiyle ‘Andımız’ın okullarda okunmasının kaldırılmasına tepki gösterdi.Ülkü Ocakları Milas İlçe Başkanlığı geçtiğimiz gün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın...

Andımız’ı okudular

Ülkü Ocakları Milas İlçe Başkanlığı Demokratikleşme Paketiyle ‘Andımız’ın okullarda okunmasının kaldırılmasına tepki gösterdi.

Ülkü Ocakları Milas İlçe Başkanlığı geçtiğimiz gün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Demokratikleşme Paketi’yle okullarda okunmasının kaldırılmasına Atapark’ta yaptıkları basın açıklamasıyla tepki gösterdi.

Ülkü Ocaklarına MHP İlçe Teşkilatı Başkanı Murat Yıldırım, Milas Belediye Meclis Üyesi Aşkın Kılıç, Belediye Başkan aday adayı Suat Aday, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Berin Göka da destek verdi. Gurup adına açıklamayı Ülkü Ocakları Milas Başkanı İlkay Daşkesen yaptı.

Andımız'ın bölücü terör örgütünün dayatması ile kaldırıldığını ifade eden Daşkesen, “Bu adım milletimize yapılmış büyük bir hakarettir. Çünkü Andımız'ın kaldırılmasından rahatsızlık duymayan tek kesim Türk düşmanları olmuştur. Türk milletinin malı ve canıyla bedelini ödeyerek aldığı bu toprakların hakimiyet tapusu AKP tarafından altın tepsi içerisinde Türk düşmanlarına sunulmaktadır” dedi.

Daşkesen, şöyle devam etti; “Türk yurdunda 'Türküm' demenin suç haline dönüştüğü bu ihanet süreci, gün gelecek sahiplerinin başına çalınacaktır. Türklüğe ve Türk milletine yapılan bu saldırıların hesabı asla mahşere kalmayacaktır. Varlığını Türk varlığına armağan eden Türk milliyetçileri bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de Andımız'ı daha gür bir sesle okumaya devam edecektir."

Açıklamanın ardından protestoya katılanların hep birlikte Andımız’ı okumasının ardından Ülkü Ocakları üyelerinin Ülkü Ocağı yeminini yaptıktan sonra grup dağıldı.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.