Anadolu’dan Muğla’ya Kültür Adımları

Anadolu’dan Muğla’ya Kültür Adımları projesi kapsamında Menteşe’ye gelen halk oyunları ekipleri Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret ettiler.Muğla Kültür Sanat Spor Kulübü Derneği Başkanı...

Anadolu’dan Muğla’ya Kültür Adımları

Anadolu’dan Muğla’ya Kültür Adımları projesi kapsamında Menteşe’ye gelen halk oyunları ekipleri Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret ettiler.

Muğla Kültür Sanat Spor Kulübü Derneği Başkanı Yaşar İli, ziyaret nedeniyle yaptığı açıklamada, “Öncelikle Başkanımıza teşekkür ediyorum. Proje boyunca her zaman bize destek verdiler. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında yaptığımız bu çalışma ile ilçemize kültürel ve sanatsal anlamda katkı sağlamaya çalıştık. 19 Mayıs tarihinde başlayan projemiz bugünde çeşitli etkinlikler ile devam edecek” dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Öncelikle Ülkemizin 7 farklı bölgesinden gelen misafirlerimize bir kültür kenti olan ilçemize hoş geldiniz diyorum. Yaşar Bey bu gibi faaliyetleri başarılı bir şekilde gerçekleştiriyor. Bu anlamda hem kendisine, hem de proje de emeği geçenleri kutluyorum”  dedi.

Ziyarette Ülkenin 7 farklı bölgesinden gelen halk oyunları ekipleri, Başkan Gümüş’e ziyaret nedeniyle yöresel ürünlerinden hediye ettiler.

 Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında gerçekleştirilen etkinlik bugün Saat: 19:00’da Sınırsızlık Meydanından başlayacak Kortej Yürüyüşü ile devam edecek.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.