Anadolu Partisi köylülerle buluşuyor

Muğla Anadolu Partisi İl Örgütü ve milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında Marmaris mahallelerini ziyaret ederek köylülerle dertleşti.7 Haziran Genel Seçimlerine 1 ay kala Muğla Anadolu Partisi il ve ilçe yönetimleri...

Anadolu Partisi köylülerle buluşuyor

Muğla Anadolu Partisi İl Örgütü ve milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında Marmaris mahallelerini ziyaret ederek köylülerle dertleşti.

7 Haziran Genel Seçimlerine 1 ay kala Muğla Anadolu Partisi il ve ilçe yönetimleri ile milletvekili adayları çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İl Başkanı Aylin Çalışkan idaresinde Muğla’da basılmadık yer bırakmayan milletvekili adayları, bu hafta Marmaris’in en şirin mahallesi Selimiye’ye gitti.

Mahalle sakinlerinin sıcak ilgisi ile karşılaşan partililer ev ev dolaşıp mahalle yaşayanlarının sorunlarını dinlediler.

Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Muğla Anadolu Partisi İl Başkanı Aylin Çalışkan, “Selimiye mahallemizdeki köy kahvesinde köylülerle dertleştikten sonra ev ve isletme ziyaretlerinde bulunduk. Gezdiğimiz pek çok mahalle ve semtlerde vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek nabız tutuyoruz. Bölgenin temel sorunu imar planının olmaması. Yanlış uygulamalar yüzünden bölge halkı bir asırdan bu yana mağdur edilmiş. Hala daha çocuğunu ev yapamadığı için evlendiremeyen aileler var. Halk siyasetçileri seçim zamanında değil zorda olduklarında da yanında görmek istiyor. Gittiğimiz her yerde sıcak bir el ve tebessüm görmek beni ve yol arkadaşlarımı çok mutlu ediyor. Anadolu partisi olarak aydınlık yarınların aydınlık yüzü olacağımızı herkese her fırsatta anlatmaya çalışıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.