Anadolu Partisi adayları belirlendi

CHP’den istifa eden Emine Ülker Tarhan’ın öncülüğünde kurulan Anadolu Partisi’nin Muğla Milletvekili Adayları belirlendi.Anadolu Partisi İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; “14 Kasım 2014  tarihinde Emine...

Anadolu Partisi adayları belirlendi

CHP’den istifa eden Emine Ülker Tarhan’ın öncülüğünde kurulan Anadolu Partisi’nin Muğla Milletvekili Adayları belirlendi.

Anadolu Partisi İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; “14 Kasım 2014  tarihinde Emine Ülker Tarhan öncülüğünde kurulan Anadolu Partisi  bir ay gibi rekor bir  sürede 79 ilde örgütlenmesini tamamlamış ve yasal gerekliliğini tamamlayarak seçimlere girmeye hak kazanmıştır.Anadolu Partisi  2015 Genel Seçimleri için 81 ilden Milletvekili adaylarını belirleyerek,geleceğimize kafa yoracak, emek verecek taze bir soluk ve enerjiyle yola çıkmıştır. Sonucu halkımıza huzur,mutluluk özgüven ,umut ve iyilikler getirsin.

Muğla gibi çağdaş ve aydın bir ilimizde dört kadın aday belirleyen partimiz hiç bir siyasi partinin yapamadığını yapmış ve Muğla için bir ilke imza atmıştır. Muğla'ya hayırlı olsun.”dedi.

Anadolu Partisi’nin Muğla Milletvekili kesin aday sıralaması şu şekilde:

1-Eniz TUNCA

2-Ünal GÖKSU

3-Fatma Gönül TUNCAY

4-Zübeyde DEMDİ

5-Tolga ÖZGAN

6-Şafak SEVİN

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.