Ambulans sahada çakıla saplandı

Muğla Süper Amatör Lig’de lider Ortaca Belediyespor evinde aynı ilçenin takımı Dalyan Belediyespor’u ağırladı. Maçta baştan sona üstün oynayan Ortaca Belediyespor, rakibini 5-0’la geçerek haftayı kayıpsız kapattı.Bu...

Ambulans sahada çakıla saplandı

Muğla Süper Amatör Lig’de lider Ortaca Belediyespor evinde aynı ilçenin takımı Dalyan Belediyespor’u ağırladı. Maçta baştan sona üstün oynayan Ortaca Belediyespor, rakibini 5-0’la geçerek haftayı kayıpsız kapattı.

Bu arada maçın 21.dakikasında bir pozisyonda Dalyan Belediyespor’dan Serdar Kaya sakatlandı. Dizi dönen Serdar acılar içinde yerde kıvranırken, oyuncu sahadaki diğer futbolcuların yardımı ile kenara alındı.

Serdar’ın sakatlandığı dakikalarda Ambulans, Spor Salonunda oynanan basketbol maçında bayılan bir sporcuya müdahale ediyordu. Serdar bu yüzden 13 dakika boyunca kenarda acılar içinde ambulansın gelmesi bekledi. Diğer sporcuyu hastaneye bırakıp geri dönen ambulans bu seferde çakıllı zemine battı. Uzun uğraşlara rağmen ambulans çıkartılamayınca, Ortaca Belediyesine ait kepçe çağrıldı. Acil Servisteki diğer ambulansta sahaya çağrıldı.Yaklaşık yarım saat gecikme ile Serdar Hastaneye kaldırılırken, çakıla batan ambulansta kepçenin yardımı ile çıkartıldı ve sakatlanan futbolcuyu hastaneye kaldırdı.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.